- BUZLU LİMON
- MALZEMELER
- 250 gram şeker
- 500 gram su
- 500 gram süzülmüş limon suyu
- yapılışı:
Malzemeyi metal ya da plastik bir kaba boşalttıktan sonra şeker eriyene kadar karıştırın. Derin dondurucunuzu ya da buzdolabınızı -15, -16 derece soğukluğa ayarlayıp hazırladğınız karışımı bir saat bekletin. Küçük buz kristallerinin oluşmaya başladığını gördüğünüzde ise buzluktan çıkarmadan yavaş yavaş dört beş kez karıştırın. Buzlu limonunuz artık hazır, kup ya da silindir şeklindeki bardaklarda servis yapabilirsinizAFİYET OLSUN
5 Şubat 2010 Cuma
İTALYAN MUTFAĞI
Etiketler:
İTALYAN MUTFAĞI
0 yorum:
Yorum Gönder