RSS

27 Ocak 2010 Çarşamba

DENİZ ÜRÜNLERİ

İTALYAN BALIK YAHNİSİ:


4 adet beyaz etli balık fletosu

2 yemek kaşığı zeytinyağı

1 adet ince dogranmış soğan

2 adet orta boy kabak

100 gr. dogranmış mantar

2 adet iriboy domates

1 çay kaşığı limon suyu

tuz

karabiber



YAPILIŞI:



Yağsız tavada balıklar pişirilir. Soğan, karabiber ve mantarlar kavrulur. Mantarlar ilave edilerek kavurmaya devam edilir. Küp şeklinde doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir. Tuz eklendikten sonra iyice pişirilir. Son olarak balıklar ilave edilerek 5 dk. daha pişirilir. Arzuya göre maydanozla süslenerek servisi yapilir.

0 yorum: